Het derde seizoen van marathonschaatsmanager online!

Wil jij volgend schaatsseizoen ook de snelste rondjes rijden op een gloednieuwe set MapleZ Twin Laser twv 768 euro voor maar 4,95 euro? Ben jij een echte marathonliefhebber en heb je vorig seizoen ook meegedaan aan de Marathonschaats Manager? Aarzel dan niet en stel nu jouw team samen op de website. Heb je vorig jaar nog niet meegedaan? Wordt vandaag nog manager en schrijf je dan snel in voor de Marathonschaats Manager seizoen 3. Speel mee met het leukste managementspel rond het marathonschaatsen en laat zien dat jij de beste marathonschaats manager bent van Nederland. Ga de strijd aan met heel Nederland.

Kies maximaal 6 marathonschaatsers waarmee jij de beste marathonschaatsmanager van Nederland wordt! Je krijgt een budget van 1.000.000 euro. Je kan marathonschaatsers selecteren die in het seizoen 2016-2017 punten hebben behaald tijdens marathon cups bij de A, GrandPrix wedstrijd of nationale kampioenschappen.

Pro tip: Denk goed na voordat je de schaatsteam definitief is, wisselen kan tot 12.00 uur 21 oktober want je moet er het hele jaar mee voort en er is geen transfer-optie. ​Tips en uitleg over de spelregels vind je op de marathonschaatsmanager website

Om deel te spelen voor de prijzen vragen wij eenmalige betaling van 4,95 euro. De registratie-bijdragen komen enkel ten goede van marathonschaatsmanager en daarmee ter meerdere eer en glorie van het Nederlandse marathonschaatsen. Wil je wel meespelen voor de prijzen? Je kunt nu via iDeal je ‘schaatsen laten slijpen’, dit houdt in dat je meedoet voor de dag- en eindprijzen!  Dit zal je minimaal een bedrag van € 4,95 kosten.

Dames betaversie marathonschaatsmanager
Sinds dit seizoen kan je ook een dames team samenstellen, kies maximaal 6 dames marathonschaatsers waarmee jij de beste dames marathonschaatsmanager  van Nederland wordt! Je krijgt een budget van 500.000 euro. Je kan marathonschaatsers selecteren die in het seizoen 2016-2017 punten hebben behaald tijdens marathon cups bij de dames, GrandPrix wedstrijd of nationale kampioenschappen. Let op: omdat dit een betaversie is moeten de managers voor een dames team zich apart aanmelden, klik hier om jouw dames team te selecteren.

Start Marathonschaats Manager
21 oktober gaat het spel officieel van start en vanaf dan kunnen managers ook punten gaan verdienen. Na de start van het seizoen kan je geen aanpassingen meer maken gedurende het seizoen. Inschrijven kan tot de eerste wedstrijd. Je kan gratis meedoen aan het tweede seizoen alleen speel je dan niet voor de prijzen. Wil je wel meespelen voor de prijzen? Laat dan je schaatsen slijpen, of klik op ‘Speel voor de prijzen’

Op de website van Marathonschaats Manager vindt je alle informatie over het spel. Aarzel niet en doe mee! Log in of schrijf je snel in om je team samen te stellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Sponsors

- Ben jij de beste marathonschaats manager van Nederland? -

1444229097_square-facebook  1444229163_instagram