Menu

Menu

Over msm

Sinds 2015 is Marathonschaatsmanager er voor iedereen die altijd al een marathonteam wilde managen. Afgelopen seizoen deden er meer dan 1000 manager mee aan marathonschaatsmanager.
FLOW
Het is onze missie om ervoor te zorgen dat iedereen moeiteloos kan meedoen aan het leukste online prognose waarbij je virtueel kunt deelnemen met jou eigen marathonschaats team bestaande uit jouw favorieten marathonhelden. Dit spel is ontwikkeld om ten goede van het marathonschaatsen en daarmee ter meerdere eer en glorie van het Nederlandse Marathonschaatsen
AANGENAAM
Wij zijn een creatief en gedreven team gevestigd in het West-Friezen pittoreske stadje Medemblik onder de naam BRLN. Sports. Check onze projecten op de website van BRLN. Sports.
EEN UNIEKE MANIER VAN ADVERTEREN
Advertenties zijn een iconisch onderdeel van Marathonschaatsmanager. De prijzen en tickets waar merken, ijsbanen en andere bedrijven maken mede dit leuke spel mogelijk. Hier vind je meer informatie.

JOUW SCHAATSEN SLIJPEN EN SCHERPE SCHAATSEN?
Voor iedereen die nóg meer uit marathonschaatsmanager wilt halen is er de mogelijkheid om je schaatsen te slijpen, hiermee speel je mee om de prijzen. Bepaal zelf of je mee wilt spelen voor de prijzen die je kan winnen. Lees meer over schaatsen slijpen en meespelen om de prijzen.