FAQ

Ik heb een account van vorig jaar kan ik gewoon meespelen?
Ja, als je vorig jaar heb aangemeld voor de marathonschaatsmanager kan je gewoon inloggen met dezelfde inloggegevens. Let op dit is alleen voor de heren editie. Wil je meespelen voor de dames moet je een nieuw account aanmaken.

Ik wil alleen meespelen bij de dames marathonschaatsmanager editie kan dat?
Ja dat kan, maak een account aan via de dames registratie pagina

Ik wil alleen meespelen bij de heren marathonschaatsmanager editie kan dat?
Ja dat kan, maak een account aan via de heren registratie pagina of log in met je gegevens van vorig jaar.

Speel ik standaard mee voor de prijzen?
Nee, je speelt niet standaard mee voor de prijzen. Je kan eenvoudig meedoen voor de prijzen om na het inloggen of op de ‘ideal pagina’ op de [speel mee voor de prijzen] button te klikken. Via de iDeal procedure kan je eenvoudig en snel meespelen voor de prijzen. Middels het meespelen voor de prijzen kunnen wij de komende jaren marathonschaatsmanager organiseren.

Middels vier eenvoudige stappen en binnen 5 minuten kan je al een team samenstellen
Registreer jouw team via een geldig emailadres, kies je teamnaam, selecteer je schaatsers en speel voor 4,95 mee voor de prijzen!

Hoe kan ik mijn (sport)vrienden uitnodigen
Bij het inlog paneel kan je vrienden uitnodigen middels het icoontje met twee poppetjes.

Ik kan geen kopman kiezen, hoe kan dit?
Met Marathonschaatsmanager is er niet de mogelijkheid om een kopman te kiezen, u kiest 3 tot 6 geschikte rijders en hiermee behaal je uw punten. Je kan dus niet een kopman kiezen om hier extra punten mee te behalen.

Hoeveel schaatsers kan ik kiezen?
U hebt een budget van €1.000.000,- euro, hiermee kan u zelf bepalen welke rijders u wilt, zo kan u een schaatser van €450.000, €200.000, € 125.000 en €75.000 euro combineren, zolang u maar binnen het budget blijft en voldoet aan minimaal 3, en maximaal 6 schaatsers.

Hoe kan ik mijn team terugzien?
Dit kan door middel van in te loggen op onze site. Wanneer u zich registreert maak je een account aan, hiermee kan u inloggen om gedurende de competitie te zien welke rijders u heeft geselecteerd, hoeveel punten er al behaald zijn door de schaatsers en op welke positie u staat in het dag- en tussenklassement

Mijn team was compleet. Nu niet meer, hoe kan dit?
Voor de echte start van de competitie is nog niet alles vastgezet. Iemand kan besluiten om toch te stoppen en valt hiermee uit de database. Hierdoor heb jij weer een plek vrij in uw team die je dan kan opvullen. Wanneer tijdens het seizoen iemand besluit te stoppen komen de door de rijder behaalde punten niet te vervallen.

Waarom moet ik doneren om mee te doen voor de prijzen?
Het team van Marathonschaats Manager steekt veel tijd, energie en geld in het spel, om het leuk te houden voor alle partijen hebben wij een bedrag ingesteld van 4,95 euro voor een seizoen.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten
Indien u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u deze heel simpel herstellen. Uw stuurt een mailtje naar info (@) marathonschaatsmanager.nl en u krijgt z.s.m. een mailtje met uw wachtwoord. Of bij het inlogpaneel en klik op wachtwoord/inloggegevens vergeten.

Hoe kan ik een dag uitslag bekijken of terug vinden.
U kunt eenvoudig de dag uitslagen terug vinden, u gaat naar marathonschaatsmanager.nl/daguitslag en u selecteer de dag uitslag die u wilt zien.

Kan ik mijn ranking terug vinden?
Als u inlogt ziet u de positie in het tussenklassement, of u typt de naam van uw ploeg in bij ‘zoek op teamnaam’

Wanneer weet ik dat ik een prijs heb gewonnen?
U krijgt een mail of u wordt gebeld als u een prijs heeft gewonnen.

Hoe werkt de puntentelling?
De puntentelling kunt u terugvinden door hier te klikken.

Door wie is Marathonschaatsmanager opgericht?
Tjeu Berlijn heeft marathonschaatsmanager bedacht. Het spel valt onder BRLN., de realisatie van het spel is I-match webconcepts.

Heeft u overige vragen?
Staat uw vraag niet tussen de FAQ? Neem dan gerust met ons contact op

Sponsors

- Ben jij de beste marathonschaats manager van Nederland? -

1444229097_square-facebook  1444229163_instagram